„Puterea simplit&259;&539;ii” este cartea care vine ca o lec&539;ie de iubire credin&539;&259; &537;i iertare îndreptat&259; spre tine Pentru c&259; te înva&539;&259; cum s&259; tr&259;ie&537;ti simplu &537;i frumos dar având întotdeauna un suflet &537;i o minte s&259;n&259;toase &537;i fericite Vei descoperi cum poate o pledoarie pentru traiul simplu s&259; î&539;i ofere mai

Puterea simplitatii

de Adriana Roman

Cod produs: 0000219473

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-970-029-7

Numar de pagini: 365

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Puterea simplității” este cartea care vine ca o lecție de iubire, credință și iertare îndreptată spre tine. Pentru că te învață cum să trăiești simplu și frumos, dar având întotdeauna un suflet și o minte sănătoase și fericite. Vei descoperi cum poate o pledoarie pentru traiul simplu să îți ofere mai multă satisfacție decât toate bogățiile lumii. Pentru că te va învăța să apreciezi ceva ce este mai valoros decât orice în această lume: sufletul tău.

O carte care invită la introspecție într-o lume în care totul este ghidat de viteză, dar nu înainte de a te educa și de a-ți demonstra că minunile există, iar că tu ești una dintre minunile Universului. Iar după ce vei înțelege ce aduce cu sine această lecție, după ce vei găsi semnificația în viața ta, vei putea în sfârșit să te eliberezi din normele societății în care trăiești și să îți recâștigi adevărata libertate: cea a spiritului.

 

Bonus: Ghid practic

Cartea „Puterea simplității” vine însoțită de un ghid practic gratuit, care te va ajuta să aplici toate informațiile valoroase din carte.

Prima fraza sa o inlocuiesti cu: „Puterea simplității” vine însoțită de un ghid practic gratuit, cu exerciții menite să fie suportul tău în procesul de transformare interioară.

 

Fragment

 „Am spus această poveste copilului din tine, copilului care, pe măsură ce a crescut, a pierdut din curajul și din entuziasmul care l-au făcut să viseze de atâtea ori. Poate că nu ai devenit astronaut, pilot, doctor, tâmplar, bucătar, ninja, pictor sau pompier, iar azi lucrezi într-o cutie frumoasă numită birou și toată acţiunea se traduce prin atins target-uri și găsirea de metode pentru a lucra mai mult și mai productiv. Poate ţi-ai dat seama că nu poţi fi supererou și nu poţi salva lumea, pentru că de multe ori realizezi că tu însuţi aștepţi să fii salvat.

 Însă știi ce e minunat? În adâncul sufletului tău, copilul nu a renunțat să viseze, nu a renunțat să-și spună cu voce tare dorințele, doar că tu, adultul, ai dat sonorul la minimum și ai căutat să-ți găsești împlinirea după ce auzeai în afara, nu înlăuntrul tău.

Apoi, pe măsură ce simțeai că viața ta are nevoie de sens, de o direcție care să fie în rezonanță cu inima, realizai că ceea ce trăiești este departe de ceea ce îți doreai când erai mic. Zgomotul care ţi-a cuprins mintea nu te-a mai lăsat să îți auzi cântecul din suflet.”

 

Recenzii

Despre credință, speranță și bucurie de viață

„M-a cucerit din prima clipă și nu am lăsat-o din mână până nu am terminat-o. M-am regăsit foarte mult în rândurile ei, pentru că atinge subiecte și provocări cu care se confruntă fiecare dintre noi: depresie, anxietate și stimă de sine scăzută, dar nu avem curajul să vorbim despre ele, să ne arătăm vulnerabilitatea. Mi-am dat seama că este despre lucrurile simple care ne pot face atât de fericiți, dar nu mai avem timp să le observăm, despre cât este de important să ajungem să fim bine cu noi, despre credință, speranță și bucurie de viață. E despre a continua să zâmbești și să trăiești fiecare zi din viața ta ca pe un dar.” – Andreea Gruia, Fondator My Forever Business despre Puterea simplității

O lecție de iubire și iertare

„Puterea simplității este o pledoarie pentru a trăi frumos și simplu, sănătos, cu sens – o lecție de iubire și iertare. Un demers educativ de explicare a modului în care funcționează Universul dar care pune accent pe faptul că minunea Universului este în fiecare dintre noi!” - Amalia Sterescu, Leadership Consultant și Public Speaking Coach despre Puterea simplității

Cartea te face să deschizi nu doar ochii, ci și sufletul

„Aștept următoarea carte! Mi-ai adus aminte să fiu copil, îmi este dor de sentimentul ăla ce mă mulțumea când eram mică (atunci nu aveam bani, haine... dar totuși aveam ceva, ceva ce acum nu știu cum de nu-l mai am și îmi lipsește). Ador cartea! M-am trezit cu gândul la carte. Uneori avem nevoie de o trezire (cartea te face să deschizi nu doar ochii, ci și sufletul, și să te apuci de curățenie). Îți mulțumesc!” - Ana Semeniuc, artist despre Puterea simplității

 

Despre autoare

Adriana Roman este scriitoare, mamă și ghid pentru evoluție conștientă. Adriana și-a dat seama că îi este predestinat să ajute oamenii prin transformarea personală și profesională a acestora. Copilăria petrecută în Maramureș i-a sădit frumosul în suflet și dorința de a-l regăsi în ceilalți. Chiar dacă a pornit ca un sâmbure al speranței în sufletul său, visul acesta de a ajuta oamenii a început să prindă contur în momentul în care Adriana și-a regăsit una dintre pasiunile existente încă din copilărie: scrisul. Formările sale educaționale includ cursuri de psiho-pedagogie, analiză tranzacțională, programare neuro-lingvistică.

„Consider că misiunea pe care o avem pe acest pământ este aceea de a evolua, de a ne descoperi puterea interioară, de a ne atinge potenţialul maxim ca şi fiinţe, în primul rând spirituale. E important să ne cunoaştem şi să privim viaţa ca parte a unui întreg mai cuprinzător – Universul, atât interior cât şi cel exterior.”


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-970-029-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 365
Tip coperta Necartonat
Autor

Adriana Roman

Numar pagini 365
Scroll