Vi s-a întâmplat s&259; v&259; sim&355;i&355;i vinova&355;i pentru
- 20%

Puterea vointei

de Kelly McGonigal

Cod produs: 0000188547

ISBN: 978-606-333-638-6

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
 

Vi s-a întâmplat să vă simţiţi vinovaţi pentru că nu aţi putut rezista prăjiturii cu frișcă, deși aţi început o dietă de slăbire? Sau pentru că aţi amânat nepermis de mult să daţi telefonul acela important clientului care aștepta o propunere de contract? Sau pentru că aţi cumpărat o grămadă de lucruri care nu vă erau de fapt necesare?

Puteţi învăţa din Puterea voinţei cum să vă controlaţi atenţia, emoţiile și dorinţele, printr-un program pas cu pas care vă ajută să vă identificaţi obiectivele, să vă întăriţi autocontrolul și să faceţi schimbări pentru toată viața, indiferent dacă este vorba de slăbit, sănătate financiară, reducerea stresului, învingerea tendinței de a tergiversa lucrurile, cum să fiţi un părinte mai bun sau cum să vă concentraţi mai bine.

Exerciţiile și strategiile propuse vă arată cum să transformaţi cunoașterea greșelilor în strategii pentru succes, insuflându-vă puterea de a vă atinge obiectivele, de a face schimbări reale și de a deţine controlul asupra fiecărui aspect al vieţii voastre, de la ceea ce mâncaţi până la ceea ce faceţi, spuneţi sau cumpăraţi.


ISBN 978-606-333-638-6
Autor

Kelly McGonigal

Scroll