Prin acest superb puzzle 1500 piese Blood Moon pasesti in taramul hobby-ului Mai mult daca ai o problema si vrei sa gasesti o rezolvare rapida primul pas este relaxarea Puzzle-ul ajuta la rezolvarea problemelor Cum Prin relaxare concentrare pe o tema care nu are nici o legatura cu subiectul tau si prin construirea de noi retele neuronale cand te concentrezi in sortarea si potrivirea pieselor de puzzle Succesul finalizarii atrage mai multa incredere in propria judecata Te-am convins

Puzzle 1500 piese Blood Moon AP4548

Cod produs: 0000216643

Brand: Heidi

Colectie: Heidi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prin acest superb puzzle 1500 piese Blood Moon, pasesti in taramul hobby-ului. Mai mult daca ai o problema si vrei sa gasesti o rezolvare rapida, primul pas este relaxarea! Puzzle-ul ajuta la rezolvarea problemelor. Cum? Prin relaxare, concentrare pe o tema care nu are nici o legatura cu subiectul tau si prin construirea de noi retele neuronale cand te concentrezi in sortarea si potrivirea pieselor de puzzle. Succesul finalizarii, atrage mai multa incredere in propria judecata! Te-am convins? Incearca si tu!

Gandirea critica, judecata, abilitatile vizual-perceptive si memoria sunt toate testate cu un puzzle. Exista o singura cale de a completa un puzzle si nu sunt scurtaturi.Treptat vei descoperi ca timpul tau de rezolvare se imbunatateste cu fiecare puzzle pe masura ce incepi sa gandeasti mai logic si sa dezvolti noi tactici.
Am ales aces tip de puzzle cu 1500 de piese cu tema Blood Moon, pentru frumusetea imaginii care adauga o nuanta placuta rezolvarii lui!
Dimensiune Puzzle: 85 x 60 cm
Dimensiune cutie: 37 x 27 x 6.5 cm
Greutate: 1170 g
Grupa de varsta: 8 ani si peste
Fabricat in: Turcia
Puzzle-ul 1500 piese Blood Moon este taiat cu lame monobloc de 1500 de piese. Fiecare piesa are o taietura diferita. Nici o piesa nu se potriveste nicaieri altundeva. Productia se face neatinsa de mana umana, prin imprimarea pe carton albastru gros de 2 mm.


Colectie Heidi
Scroll