Un puzzle de calitate trebuie s&259; fie relaxant &537;i distractiv Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebit&259; de dezvoltare a îndemân&259;rii &537;i a spiritului de observa&539;iePuzzle-urile Educa sunt produse în Madrid Spania Au cutii de bun&259; calitate &537;i o selec&539;ie pl&259;cut&259; de imagini în special fantezie art&259; plastic&259; &537;i peisaje europene De asemenea

Puzzle 2000 piese Europe Landmarks

Cod produs: 0000215572

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un puzzle de calitate trebuie să fie relaxant și distractiv. Aranjarea unui puzzle este o modalitate deosebită de dezvoltare a îndemânării și a spiritului de observație.

Puzzle-urile Educa sunt produse în Madrid, Spania. Au cutii de bună calitate și o selecție plăcută de imagini, în special fantezie, artă plastică și peisaje europene. De asemenea, fac unele dintre cele mai mari puzzle-uri din lume. Piesele de puzzle sunt rezistente, iar reproducerea imaginii este excelentă.

Originile Educa Borras datează din 1894, când a fost fondat Borras Plana S.A. un brand de frunte, cu standarde înalte pentru jocuri și puzzle-uri educative.

În 2011, Educa Borras, devine lider de piață la categoriile de puzzle-uri și jocuri educaționale.

Din conceptul inițial, prin proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor, Educa Borras reușește să inspire fiecare client.

90% din articolele acestora sunt fabricate în Sant Quirze del Vallès, Barcelona.

Catalogul Educa Borras oferă o gamă extrem de bogată de produse pentru toate vârstele, combinând mărcile proprii de prestigiu cu cele mai populare licențe pentru copii.


Scroll