Puzzle pentru copii &537;i adul&539;i cu motivul Soft Cans Pe puzzle-ul ilustrat se pot observa rafturi cu doze de sucuri cu m&259;rci din diferite &355;&259;ri ca de exemplu Fanta Sprite Coca Cola Nestea &351;i altele asem&259;n&259;toare Pachetul con&539;ine 2000 de piese de puzzle Prin aranjarea pieselor mai mari puzzle-ul va forma o

Puzzle cu 2000 de piese, Educa - Soft Cans 11053

Cod produs: 0000226789

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Soft Cans. Pe puzzle-ul ilustrat se pot observa rafturi cu doze de sucuri cu mărci din diferite ţări, ca de exemplu Fanta, Sprite, Coca Cola, Nestea şi altele asemănătoare. Pachetul conține 2000 de piese de puzzle. Prin aranjarea pieselor mai mari, puzzle-ul va forma o imagine. Puzzle-ul s-a fabricat din material de înaltă calitate şi corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, nu reprezintă pericol nici pentru copii, nici pentru adulţi. Asamblat, puzzle-ul pentru copii şi adulţi redă imagini interesante, ca de exemplu sculpturi faimoase, scene, fotografii cu animale şi obiecte, sau motive de film.

Pentru o asamblare mai ușoară unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare. Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea de calitate excepţională şi cu un design minunat străluceşte în culori deschise şi autentice. După asamblare, puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, capacitatea de observare și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit de la 13 ani. 

Mărimea imaginii după asamblare este de 96*68 cmPrintre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. 


Colectie Educa
Scroll