Puzzle-ul de copii cu motivul de poveste &351;oricelul Minnie &351;i r&259;&355;u&351;ca Daisy este o alegere potrivit&259; pentru fiecare feti&355;&259; de la vârsta de 4 ani Pachetul puzzle-ului Minnie Happy Helpers con&355;ine 2 imagini ambele con&355;in câte 16 piese de puzzle Ambele imagini dup&259; asamblare au dimensiunile

Puzzle 2x16 piese Minnie Happy Helpers

Cod produs: 0000223043

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle-ul de copii cu motivul de poveste şoricelul Minnie şi răţuşca Daisy este o alegere potrivită pentru fiecare fetiţă de la vârsta de 4 ani. Pachetul puzzle-ului Minnie Happy Helpers conţine 2 imagini, ambele conţin câte 16 piese de puzzle. Ambele imagini, după asamblare, au dimensiunile de 26*18 cm, pot fi dezasamblate din nou şi depozitate în cutia lor. Imaginile splendide despre şoricelul Minnie şi despre cea mai bună prietenă a ei, Daisy, sunt visele fiecărei domnişoare, care adoră să petreacă timpul cu montarea puzzle-urilor. Joaca cu acest puzzle are un efect foarte benefic asupra dezvoltarea fanteziei, imaginaţiei şi a abilităţilor manuale, stimulează atenţia la detalii şi concentrarea. Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi se potriveşte cerinţelor de siguranţă - oferă o distracţie de maximă siguranţă pentru copilaşi. Unele piese de puzzle au dimensiuni mai mari, pentru a fi mai uşor de manipulat.

Firma Educa este specializată mai ales în producţia puzzle-urilor şi a jucăriilor educative. Gama Educa oferă numeroase puzzle-uri şi jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi din colecţia celor mici. Alegeţi cel mai frumos puzzle şi joc de societate pentru distracţia dvs. şi a celor dragi.


Colectie Educa
Scroll