Puzzle din lemn pentru copii cu motivul fimului Frozen Regatul de ghea&539;&259; este o surpriz&259; frumoas&259; pentru fiecare copil de la vârsta de 4 ani Acest puzzle pentru copii include un set de dou&259; imagini cu prin&539;esele Elsa &537;i Anna iar cei mici se pot bucura &537;i de omul de z&259;pad&259; Olaf Fiecare imagine este format&259;

Puzzle cu 2x25 piese Educa - Frozen 2 18085

Cod produs: 0000222986

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle din lemn pentru copii cu motivul fimului Frozen (Regatul de gheață) este o surpriză frumoasă pentru fiecare copil de la vârsta de 4 ani. Acest puzzle pentru copii include un set de două imagini cu prințesele Elsa și Anna, iar cei mici se pot bucura și de omul de zăpadă Olaf. Fiecare imagine este formată din 25 de piese de puzzle de ce mai bună calitate (2x25 de piese) pe care copiii dvs. vor încerca să le asambleze. Puzzle-urile pentru copii sunt confecționate din lemn de înaltă calitate și respectă standardele de siguranță în ceea ce privește siguranța copiilor.

Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de dimensiune mai mare pentru ca asamblarea sa să fie mai ușoară. Imaginea asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se depozitează în cutie. În timp ce copilaşul dumneavoastră se joacă cu puzzle-ul superb, își dezvoltă creativitatea, imaginaţia şi îndemânarea și totodată acesta are un efect benefic asupra atenţiei la detaliu şi contribuie la dezvoltarea concentrării. După asamblare, dimensiunea puzzle-ului este de 26*18 cmProducătorul spaniol Educa, este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educative. 

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle.


Colectie Educa
Scroll