Puzzle-ul pentru copii Distroller de la produc&259;torul spaniol Educa va încânta b&259;ie&539;ii &537;i feti&539;ele de la vârsta de 4 ani Pachetul con&355;ine 2x48 piese care vor forma dou&259; imagini diferite cu personajele vesele ideale pentru feti&539;e Piesele puzzle-ului sunt

Puzzle 2x48 piese Distroller Chamoy 18319

Cod produs: 0000226611

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle-ul pentru copii Distroller, de la producătorul spaniol Educa, va încânta băieții și fetițele de la vârsta de 4 ani. Pachetul conţine 2x48 piese, care vor forma două imagini diferite cu personajele vesele ideale pentru fetițe. Piesele puzzle-ului sunt fabricate din carton de calitate, iar datorită numărului pieselor, acestea sunt de dimensiuni mai mari. După asamblare puzzle-ului, copiii creativi se pot distra cu imaginile desenelor animate, care sunt cunoscute în întreaga lume. Aceste puzzle-uri sunt acoperite cu imagini frumoase în culori vibrante.

Firma Educa se ocupă în primul rând cu fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor cu caracter educativ. În oferta firmei Educa veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din  colecţia copiilor. Producătorul Educa se ocupă de fabricarea puzzle-urilor de cea mai bună calitate, dar realizează și jocuri de societate pentru copii de diferite vârste, care nu pot lipsi nici ele din colecție. 


Colectie Educa
Scroll