Puzzle-ul Educa pentru copii cu motivul purcelu&537;a Peppa Pig este un puzzle popular pentru copii de la vârsta de 5 ani Ambalajul con&539;ine 2x48 piese Fiecare pies&259; a puzzle-ului este format&259; din carton de înalt&259; calitate care este solid&259; rezistent&259; &537;i dup&259; asamblarea

Puzzle 2x48 piese Peppa Pig 15920

Cod produs: 0000223037

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle-ul Educa pentru copii cu motivul purcelușa Peppa Pig este un puzzle popular pentru copii de la vârsta de 5 ani. Ambalajul conține 2x48 piese. Fiecare piesă a puzzle-ului este formată din carton de înaltă calitate, care este solidă, rezistentă și după asamblarea puzzle-ului va forma o imagine colorată, completă. Dimensiunea imaginii după asambalre este de 20x28 cm. Dimensiunea unor piese de puzzle este realizată astfel ca manipularea acestora să fie simplă și ușoară.Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Asamblarea puzzle-ului este o distracție minunată de mulți ani pentru copii și adulții din întreaga lume. 

Puzzle-ul dezvoltă cretivitatea, fantezia, imaginația, abilitățe motoricii fine ale copilului, dobândește simțul la detalii astfel că, se poate concentra mai bine. După asamblare puzzle-ul pentru copii se poate lipi, apoi înrăma și atârna pe, perete, care va forma un accesoriu frumos în interior. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Puzzle-ul Peppa Pig îndeplinește standardele stricte de siguranță în fabricarea jucăriilor astfel că, este pe deplin sigur pentru copii. 

 


Colectie Educa
Scroll