Incearca sa rezolvi singur acest puzzle 3000 piese The Golden Sea marea aurie De ce  Pentru ca puzzle-urile sunt excelente pentru a ajuta creierul tanar sa se dezvolte si sa creasca Asta deoarece creierul cauta tipare în lumea noastra iar puzzle-urile sunt o adevarata activitate de modelare a formelor tipare Tiparul este de asemenea fundamentul abilita&539;ilor de citire matematica si logicaCe faci atunci cand rezolvati un puzzle Cauti forme care sa se

Puzzle 3000 piese The Golden Sea AP5524

Cod produs: 0000216649

Brand: Heidi

Colectie: Heidi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Incearca sa rezolvi singur acest puzzle 3000 piese The Golden Sea (marea aurie). De ce ? Pentru ca puzzle-urile sunt excelente pentru a ajuta creierul tanar sa se dezvolte si sa creasca. Asta deoarece creierul cauta tipare în lumea noastra, iar puzzle-urile sunt o adevarata activitate de modelare a formelor (tipare). Tiparul este, de asemenea, fundamentul abilitaților de citire, matematica si logica.

Ce faci atunci cand rezolvati un puzzle? Cauti forme care sa se potriveasca, potrivind piesele dupa culoare sau dupa imagine. Creierul tau ramane concentrat pe o singura activitate - este greu sa te gandesti la altceva, cu exceptia pieselor din fata ta si a modului in care se potrivesc. Cred ca de aceea rezolvarea puzzle-urilor este atat de linistitoare si relaxanta - faci o activitate care iti reinnoieste si iti reimprospateaza creierul! Simplu spus, creierul tau devine fericit cand faci puzzle-uri.
Am ales aces tip de puzzle cu 3000 de piese cu tema The Golden Sea pentru a adauga pe langa cele mentionate mai sus beneficiile imaginilor frumoase, a culorilor vibrante importante si ele pentru mintea si corpul uman.
Dimensiune Puzzle: 120 x 85 cm
Dimensiune cutie: 37 x 27 x 8,5 cm
Greutate: 1860 g
Grupa de varsta: 8 ani si peste
Suportul pentru eventuale piese lipsa: este furnizat de producator.
Fabricat in: Turcia
Puzzle-ul 3000 piese The Golden Sea (marea aurie) este taiat cu lame monobloc de 3000 de piese. Fiecare piesa are o taietura diferita. Nici o piesa nu se potriveste nicaieri altundeva. Productia se face neatinsa de mana umana, prin imprimarea pe carton albastru gros de 2 mm.


Colectie Heidi
Scroll