Cu o istorie de peste 600 de ani Castelul Bran este inconjurat de mituri care l-au transformat de-al lungul timpului intr-unul dintre cele mai vizitate monumente din Romania In fiecare an sute de mii de turisti calca pragului supranumitului Castel al lui Dracula Istoria recenta a castelului incepe in anul 1920 cand Consiliul Orasenesc Brasov a donat castelul Reginei Maria a Romaniei în semn de recunostinta fata de contributia sa la infaptuirea Marii

Puzzle 3D Castelul Bran 52 piese - cubic fun C263H

Cod produs: 0000184969

Colectie: Shantou Cubicfun Toys Industrial Co

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cu o istorie de peste 600 de ani, Castelul Bran este inconjurat de mituri care l-au transformat de-al lungul timpului intr-unul dintre cele mai vizitate monumente din Romania. In fiecare an, sute de mii de turisti calca pragului supranumitului Castel al lui Dracula. Istoria recenta a castelului incepe in anul 1920 cand Consiliul Orasenesc Brasov a donat castelul Reginei Maria a Romaniei, în semn de recunostinta fata de contributia sa la infaptuirea Marii Uniri. La moartea Reginei, in anul 1938, castelul a fost mostenit de catre fiica sa preferata, principesa Ileana, casatorita cu un membru al fostei familii imperiale de Habsburg. Dupa anul 1948, Castelul Bran a fost nationalizat si a intrat in proprietatea statului roman. 

 

Puzzle-ul 3D contine 52 de piese si face parte din colectia 3D de la Cubic Fun. Aceasta cuprinde numeroase monumente din intreaga lume a caror istorie este gasita in brosurile din interiorul ambalajului.

 

Din colectia Cubic Fun fac parte si casute tematice si numeroase alte constructii care se asambleaza fara lipici.

 

Timpul de realizare a unui puzzle 3D difera in functie de numarul de piese.


Colectie Shantou Cubicfun Toys Industrial Co
Scroll