Puzzle 500 piese - Glacier Forest-Ciro MarchettiPuzzle-ul 500 piese Glacier Forest-Ciro Marchetti este perfect pentru persoanele care doresc o pauza linistita solo din agitatia si stimulul neincetat al stilului de viata digital de astaziStudiile arata ca persoanele care fac puzzle-uri si cuvinte incrucisate au o durata de viata mai lunga cu sanse mai mici de a dezvolta boala Alzheimer pierderea

Puzzle 500 piese - Glacier Forest AP5073

Cod produs: 0000209968

Brand: Heidi

Colectie: Heidi

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle 500 piese - Glacier Forest-Ciro Marchetti

Puzzle-ul 500 piese Glacier Forest-Ciro Marchetti, este perfect pentru persoanele care doresc o pauza linistita, solo, din agitatia si stimulul neincetat al stilului de viata digital de astazi.

Studiile arata ca persoanele care fac puzzle-uri si cuvinte incrucisate au o durata de viata mai lunga, cu sanse mai mici de a dezvolta boala Alzheimer, pierderea memoriei sau dementa. Puzzle-ul stimuleaza creierul si, de fapt, indeparteaza placa care este markerul Alzheimerului, potrivit unui studiu recent publicat in Arhivele Neurologiei. Studiul a comparat scanarile cerebrale ale persoanelor de 75 de ani cu cei de 25 de ani. Persoanele in varsta care faceau puzzle-uri in mod regulat aveau scanari cerebrale comparabile cu cele de 25 de ani.

  • Iti recomandam acest puzzle  500 piese Glacier Forest-Ciro Marchetti pentru calitatea cartonului (albastru) care iti va permite sa-l faci din nou, sau daca esti multumit din prima de rezultat sa-l inramezi decorand un perete la birou!
  • Dimensiunea produsului : 68 x 48 cm
  • Dimensiune cutie produs : 37 x 27 x 5,5 cm
  • Greutatea produsului : 788 g
  • Grupa de varsta recomandata : 8 ani si peste
  • Suport pentru eventuale piese lipsa: este furnizat de producator.
  • Fabricat in: Turcia
  • Puzzle-ul 500 piese Glacier Forest-Ciro Marchetti, este taiat cu lame monobloc de 1000 de piese. Fiecare piesa are o taietura diferita. Nici o piesa nu se potriveste nicaieri altundeva. Productia se face neatinsa de mana umana, prin imprimarea pe carton albastru gros de 2 mm.

Colectie Heidi
Scroll