Puzzle-ul pentru cei mici Under the Sea de la produc&259;torul spaniol Educa este un puzzle elegante cu o imagine a lumii subacvatice care vor încânta atât b&259;ie&539;ii cât &537;i fetele de la vârsta de 3 ani Puzzle-ul este rotund iar diametrul imaginii pliate este de 48 cm Dup&259; asamblarea puzzle-ului acesta poate fi din nou pliat &537;i depozitat

Puzzle rotund cu 28 de piese Educa - Under the Sea 18907

Cod produs: 0000226796

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle-ul pentru cei mici Under the Sea de la producătorul spaniol Educa este un puzzle elegante cu o imagine a lumii subacvatice, care vor încânta atât băieții, cât și fetele de la vârsta de 3 ani. Puzzle-ul este rotund, iar diametrul imaginii pliate este de 48 cm. După asamblarea puzzle-ului, acesta poate fi din nou pliat și depozitat în cutie. Jocul copiilor cu aceste puzzle-uri dezvoltă în mod adecvat imaginația, creativitatea și dexteritatea manuală a copiilor, ei învață să numere și să-și dezvolte simțul pentru detaliu și concentare.

După asamblare, formează o imagine frumoasă. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Îndeplinesc standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase a diferitelor animale. Piesele individuale de puzzle au dimensiuni mai mari și permit o manipulare mai ușoară. Educa este specializată în principal în producerea de puzzle-uri și jocuri educative. Educa oferă o serie de puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs.

 


Colectie Educa
Scroll