Puzzle pentru copii &351;i adul&355;i cu motivul lui Spiderman la produc&259;torul spaniol Educa va încânta to&539;i iubitorii de puzzle cu imaginea p&259;pu&537;ei Gorjuss în timpul zilelor ploioase de aprilie Ambalajul con&355;ine 500 piese de puzzle Prin asamblarea pieselor de puzzle ve&539;i ob&539;ine o imagine Piesele de

Puzzle cu 500 de piese Educa - Santoro Gogjuss April’s showers 18484

Cod produs: 0000226798

Brand: Educa

Colectie: Educa

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Puzzle pentru copii şi adulţi cu motivul lui Spiderman la producătorul spaniol Educa, va încânta toți iubitorii de puzzle cu imaginea păpușei Gorjuss în timpul zilelor ploioase de aprilie. Ambalajul conţine 500 piese de puzzle. Prin asamblarea pieselor de puzzle, veți obține o imagine. Piesele de puzzle sunt fabricate din material de înaltă calitate. Acestea corespund standardelor de siguranţă, astfel că, nu reprezintă un pericol nici pentru copii, nici pentru adulţi. În pachet este inclus și un lipici special FIX pentru puzzle, datorită căruia puteți lipi puzzle-ul asamblat, după care îl puteți agăța pe perete. 

După asamblare, puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă pe care o poate face toată familia sau grupul de prieteni. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect pozitiv asupra imaginației și concentrării. Puzzle-ul este potrivit de la 11 ani. Producătorul Educa este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educative.

Oferta producătorului Educa include o mulțime de puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă care cu siguranță nu pot lipsii din colecția dvs. 


Colectie Educa
Scroll