Razbunarea regelui - Philip Womack editura Unicart Razbunarea regelui A treia carte din seria Calea tenebrelorS-au tinut de maini in cerc cu totii si s-au privit fata in fata Intre ei doi nu vorbeau niciodata despre grozaviile vazute Venisera aici manati de o dorinta surda Frati rapiti emisari aurii serpi-de-umbra sabii inflacarate si aIte Iumi Cu toate acestea absolut totul intreaga babiIonie stranie grandioasa si de nepatruns care era

Razbunarea regelui

de Lukas Hainer

Cod produs: 0000180868

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-576-683-9

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Razbunarea regelui - Philip Womack, editura Unicart: Razbunarea regelui. A treia carte din seria Calea tenebrelor

S-au tinut de maini in cerc, cu totii, si s-au privit fata in fata. Intre ei doi, nu vorbeau niciodata despre grozaviile vazute. Venisera aici manati de o dorinta surda. Frati rapiti, emisari aurii, serpi-de-umbra, sabii inflacarate si aIte Iumi. Cu toate acestea, absolut totul, intreaga babiIonie stranie, grandioasa si de nepatruns care era universul, se mistuia.
 
Capcana Regelui Frant a fost activata. Nu mai poate trece nimeni intre cele trei lumi si totul incepe sa se surpe. De data asta, Simon si Flora infrunta un periplu primejdios, care le va testa limitele. Sunt nevoiti sa calatoreasca pana la salasul Zeitei intreite, si pericolele ii impresoara din toate partile. Vor putea oare ajunge la ea pentru a descoperi ce s-a intamplat si pentru a salva de la pieire toate cele trei lumi?

Seria Calea tenebrelor:

• Regele frant
• Umbra regelui


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-576-683-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Lukas Hainer

Numar pagini 272
Scroll