Setul Pictura pe numere master Oras pe apa aduce beneficii nebanuite la nivel fiziologic emotional si mental Este modalitatea prin care introduci in rutina zilnica un nou mod de a-ti petrece timpul liber de a te elibera de grijile cotidiene de frustrari si atragerea de noi perspective prin culoareLa orice varsta poti dezvolta un hobby Fa primul pas acum si realizeaza prima ta pictura urmand ghidarea de pe plansa pretiparitaLa orice varsta poti picta sau

RB Pictura pe numere - Oras pe apa PBN-PRO4

Cod produs: 0000210546

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul Pictura pe numere master Oras pe apa, aduce beneficii nebanuite la nivel fiziologic, emotional si mental! Este modalitatea prin care introduci in rutina zilnica un nou mod de a-ti petrece timpul liber, de a te elibera de grijile cotidiene, de frustrari si atragerea de noi perspective prin culoare.

  • La orice varsta poti dezvolta un hobby! Fa primul pas acum si realizeaza prima ta pictura urmand ghidarea de pe plansa pretiparita.
  • La orice varsta poti picta sau desena! Cu acest set de pictura pe numere master Oras pe apa, chiar vei reusi sa finalizezi un tablou valoros si cu o nota personala. Este un tablou care invita la calm si relaxare, accesand starea minunata de vacanta!
  • Culorile fac diferenta! Iata cateva culori si efectele corespunzatoare pe care le au asupra creierului uman. Albastru inchis, este asociat cu noaptea si aduce adesea pasivitate. Albastru, verde si mov, asigura o stare de calm. Rosu si portocaliu sunt culori excitante. Portocaliu predispune catre schimbare, imbunatatirea sanatatii si galben predispune catre veselie, optimism, fericire!
  • Setul Pictura pe numere master Oras pe apa contine: 24 borcanele cu 5 ml vopsea acrilica pentru pictura 1 Carton pictura pretiparit 1 foaie cu corespondenta culorilor 1 foaie instructiuni 1 Pensula pictura
  • Dimensiune tablou: 50.8 x 40.64 cm
  • Dimensiune pachet: 51.4 x 41.3 x 3.5 cm
  • Va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj

Colectie Royal
Scroll