Refuzul succesului, succesul refuzului

de Dan Ceaicovschi

Cod produs: 0000209553

Editura: Vremea

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-081-010-0

Numar de pagini: 238

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Român cu rădăcini neaoșe, germane și slave, ne propune o incursiune în povești adevărate cu persoane inventate. Un umor amărui însoțește trăiri, renunțări și nostalgii într-un parcurs alert, plăcut și nu lipsit de întrebări existențiale.

Inginer constructor la a treia generație, recunoscut în profesie, a fost preocupat de literatură, istorie și călătorii, care i-au îmbogățit viața. Prietenii și jocul de bridge l-au însoțit mereu, din tinerețe. Mâhnit și revoltat de comunism, este astăzi consternat de lipsa de substanță a societății românești și susține că numai educația și munca iscusită pot duce la progres.

„De ce scriu? Pentru cine? Și mai ales, câtă realitate și câtă ficțiune se strâng în aceste rânduri care se pretind factuale, deși probabil că, în timp, memoria a mai deteriorat din înlănțuirea și semnificațiile eveni-mentelor? De ce scriu? Pentru cine? Și, mai ales, câtă rea¬litate nedistorsionată a rămas din amintiri? Păi scriu pentru că acel „simt, deci exist” adoptat din frageda tinerețe de la André Gide are nevoie de o confir-mare. Și scriu pentru mine, chiar dacă undeva pândește nesiguranța acestei afirmații.”


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-081-010-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 238
Autor

Dan Ceaicovschi

Numar pagini 238
Scroll