„RIDIC&258;-TE &537;i începe s&259; tr&259;ie&537;ti din nou” este un elogiu adus femeii-eroine Femeii de ieri femeii de azi &537;i femeii de mâine Femeii care s-a ridicat de fiecare dat&259; dup&259; ce &537;i-a sim&539;it sufletul amor&539;it din cauza durerii care a refuzat s&259; moar&259; pentru totdeauna de&537;i a murit de mii de ori pe din&259;untruRidic&259;-te din centrul suferin&539;ei &537;i al
- 15%

Ridica-te si incepe sa traiesti din nou!

de Monica Mihai

Cod produs: 0000219034

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-900-893-5

Numar de pagini: 249

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„RIDICĂ-TE și începe să trăiești din nou!” este un elogiu adus femeii-eroine. Femeii de ieri, femeii de azi și femeii de mâine. Femeii care s-a ridicat de fiecare dată după ce și-a simțit sufletul amorțit din cauza durerii, care a refuzat să moară pentru totdeauna, deși a murit de mii de ori pe dinăuntru.

Ridică-te din centrul suferinței și al neîncrederii și începe să trăiești din nou! Nu mai târziu, nu mâine, ci acum!

Cartea aceasta este pentru tine dacă:

• Ai suferit mai mult decât meritai, dar nu ai renunțat niciodată;
• Îți cauți încrederea în sine pentru că, undeva pe drum, ai uitat cât valorezi;
• Viața ți-a oferit încercări, dar nu vezi că te-a ajutat să te transformi într-o femeie remarcabilă;
• Ai simțit din plin gustul amar și mirosul singurătății;
• Ai nevoie de un ghid emoțional în călătoria către sufletul tău;
• Vrei să vezi o frântură din viitorul femeii puternice care vei deveni.

„RIDICĂ-TE și începe să trăiești din nou!” este cartea-prietenă, izvorâtă dintr-un suflet de femeie puternică pentru toate sufletele care nu se lasă îngenunchiate de viață, dar care au nevoie de îndrumare, de o sursă de putere interioară și de autocunoaștere la fel cum au nevoie de aer.

Construită sub forma unui dialog între două prietene dragi, măsurat în pagini și trăit în suflet, cartea vine cu sfaturi valoroase, ce pot facilita călătoria vieții de la trecut către viitor, de la frică și nesiguranță la asumare și curaj, de la femeia care a uitat să aibă grijă cu blândețe de sufletul său la femeia care devine centrul propriului microunivers. Numai trecând prin toate cele trei părți ale cărții, „Îmbrățișează-ți trecutul”, „Bine ai venit, prezentul vieții mele” și „Construiește-ți un viitor la superlativ”, vei reuși să îți descoperi sursa ta de putere interioară, să te cunoști întru totul – cu defecte și calități, cu ce vrei să lași în urmă în trecut, cu ce îți oferă viitorul și cu ce îți promite viitorul într-o viață în care vei atinge fericirea și te vei întreba unde a fost în tot acest timp.

Pornește în călătoria în care vei înțelege puterea sufletului tău, dă la o parte ambalajele, descoperă-ți esența și construiește-ți viitorul în care dirijorul destinului este chiar sensul propriei vieți!

Fragment

„Dragă femeie care am fost, îți scriu eu cea de azi. Apropie-te de mine și ridică-ți privirea din pământ. Privește-mă în ochi și ține capul sus. Ți-a fost destul sufletul căzut. Și inima. Și toată viața. Privește către mine ce femeie am devenit și privește și către tine ce femeie ai rămas. Pe tine le las eu azi în urmă, aici și acum. Și cu mine cea nouă pornesc la drum în cea mai frumoasă călatorie. Sunt pregătită. Tu m-ai pregătit. Îmbrățișează-mă pentru ultima dată, dar de data asta fă-o necondiționat și dezinteresat. Arată-mi că știi cum să faci asta, iar ultima noastră zi împreună hai să o facem memorabilă. Și diferită de tot ce am trăit până acum. Am emoții, dar e prima dată când mă simt vie și îmi curge viața prin fiecare colț de mine. Nu mai vreau să se oprească călătoria mea care azi începe și nici pe tine nu te mai las să mă împiedici. Mi-ar fi mai bine și mai ușor să nu te opui și să accepți cu fruntea sus și cu demnitate că a venit ziua în care ne luăm rămas bun. Păstrăm în suflet tot ce ne ajută pe mai departe, iar pe restul le punem în zona de deșeuri și le dăm foc. Până când și cenușa arde și se pierde în nimic. E multă viață de trăit de acum înainte. Și ce chef am eu acum de trăit. Hai, viață, vino către mine, ridică-mă și învață-mă cum să încep să trăiesc din nou.”

Despre autoare

Monica Mihai e acel tip de scriitoare care își pune sufletul pe hârtie. Fiecare cuvânt e izvorât din dorința de a vedea cât mai multe femei care au încredere în sine și care nu se lasă doborâte de orice obstacol al vieții. Blogger, antreprenor, trainer, Monica Mihai e pasionată de provocări și de orice lucru care are puterea să dezvolte sau să vindece. Vei regăsi aceste trăsături între paginile cărților și, odată cu ele, vei descoperi o autoare care te va îndemna să te pui pe primul loc, în timp ce vei realiza că viața e frumoasă dacă o traiești cum simți.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-900-893-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 249
Tip coperta Necartonat
Autor

Monica Mihai

Numar pagini 249
Scroll