Locuitorii pitorescului orasel Riverdale sunt cuprinsi de entuziasm La initiativa autoritatilor una dintre cele mai vechi si mai extravagante traditii va fi reinviata dupa mai bine de 75 de ani Toti sunt invitati sa participe Cand insa Archie Betty Veronica si Jughead incearca sa descopere mai multe despre rasfaturile din Riverdale se lovesc de o mare problema asa-zisa sarbatoare nu este mentionata nici macar o data in arhivele orasului sau in presaMisterul se adanceste

Riverdale volumul III. Misterul omului de artar

de Micol Ostow

Cod produs: 0000212019

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-950-790-2

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locuitorii pitorescului orasel Riverdale sunt cuprinsi de entuziasm. La initiativa autoritatilor, una dintre cele mai vechi si mai extravagante traditii va fi reinviata dupa mai bine de 75 de ani. Toti sunt invitati sa participe. Cand insa Archie, Betty, Veronica si Jughead incearca sa descopere mai multe despre rasfaturile din Riverdale, se lovesc de o mare problema: asa-zisa sarbatoare nu este mentionata nici macar o data in arhivele orasului sau in presa.

Misterul se adanceste atunci cand din capsula timpului, deschisa de autoritati pentru a marca inceputul evenimentului, pica un cadavru. Si asta nu e tot: in oras au loc o sumedenie de accidente bizare. Cine le-a pus la cale si de ce? Vor putea Archie si prietenii lui sa dea de capat acestor acte de sabotaj inainte ca alt locuitor din Riverdale sa isi piarda viata?
 
Relatata din mai multe perspective, povestea propusa de Micol Ostow demonstreaza ca, in Riverdale, exista mereu un adevar urat care pandeste dincolo de minciuna.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-950-790-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Micol Ostow

Numar pagini 272
Scroll