Rucsac 38 cm Gorjuss Somewhere - 1 compartiment bretele ajustabile culoare multicolor cu imprimeu personaj Gorjuss material PVC dimensiune 31x38x15 cm 1 buzunar frontal maner superior inchidere cu fermoarUndeva peste curcubeu exista o papusa Gorjuss care doreste sa te insoteasca oriunde mergi cu aceasta colectie de rucsacuri si accesorii de calatorie de la brandul Santoro Aceasta linie in roz pastel cu imprimeuri de fluturi este o piesa ideala pentru plimbarile cu
- 15%

Rucsac 38 cm Gorjuss Somewhere 31422.21

Cod produs: 0000210403

Brand: Gorjuss

Colectie: Gorjuss

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac 38 cm Gorjuss Somewhere - 1 compartiment, bretele ajustabile, culoare multicolor cu imprimeu personaj Gorjuss, material PVC, dimensiune 31x38x15 cm, 1 buzunar frontal, maner superior, inchidere cu fermoar.

Undeva peste curcubeu exista o papusa Gorjuss care doreste sa te insoteasca oriunde mergi cu aceasta colectie de rucsacuri si accesorii de calatorie de la brandul Santoro. Aceasta linie in roz pastel cu imprimeuri de fluturi, este o piesa ideala pentru plimbarile cu prietenii, excursii si aventuri sau pentru a va transporta laptopul bine protejat intr-un rucsac sau servieta.

Rucsac casual / Rucsac cu licenta Santoro (Gorjuss), colectia Gorjuss Somewhere, infrumusetat de personajul Gorjuss, recomandat pentru fete.


Colectie Gorjuss
Scroll