Rucsac scoala cu bretele ajustabile pentru o purtare confortabila capacitate 3 litri material poliester care este flexibil si usor imprimeu floral 1 compartiment dimensiune 19x23x8 cm rucsacul are ca accesoriu pompon rucsacul este recomandat pentru scoala generala liceu 2 buzunare frontale pentru acces usor la accesorii si gadgeturi inchidere cu fermoar maner superior rucsacul poate fi transportata in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor 1 buzunar interior pentru
- 15%

Rucsac casual fete Pepe Jeans Leslie 19x23x8 cm 64221.21

Cod produs: 0000239831

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac scoala cu bretele ajustabile pentru o purtare confortabila, capacitate 3 litri, material poliester care este flexibil si usor, imprimeu floral, 1 compartiment, dimensiune 19x23x8 cm, rucsacul are ca accesoriu: pompon, rucsacul este recomandat pentru scoala generala, liceu, 2 buzunare frontale pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, inchidere cu fermoar, maner superior, rucsacul poate fi transportat(a): in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor, 1 buzunar interior pentru depozitare accesorii si gadgeturi, fermoarul rucsacului are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii, stil casual si de zi cu zi.
Tip compartimentare rucsac: 1 compartiment cu fermoar, 2 buzunare exterioare frontal cu fermoar, 1 buzunar interior.

Ia cu tine bucuria florilor, cu ajutorul articolelor din colectia Pepe Jeans Leslie. Decorul acestor articole transmit bucurie! Profitati la maxim de confortul acestor articole, prevazute cu benzi elastice si buzunare. Articolele sunt perfecte pentru orice calatorie!
 
Rucsac casual / Rucsac scoala cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Leslie, recomandat pentru fete si adolescenti.


Colectie Pepe Jeans London
Scroll