Rucsac casual cu dimensiune 25x32x12 cm capacitate 9 litri material poliester care este flexibil si usor 1 compartiment culoare roz bretele sunt ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice care se adapteaza perfect la spate rucsacul poate fi transportata in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor sau adaptat la manerul telescopic al trolerului cu ajutorul benzii adaptabile 2 buzunare laterale 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi maner
- 15%

Rucsac casual pentru fete, adaptabil, Enso Cat Cuddler 25x32x12 cm 93921D.21

Cod produs: 0000235483

Brand: ENSO

Colectie: ENSO

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac casual cu dimensiune 25x32x12 cm, capacitate 9 litri, material poliester care este flexibil si usor, 1 compartiment, culoare roz, bretele sunt ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice care se adapteaza perfect la spate, rucsacul poate fi transportat(a): in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor sau adaptat la manerul telescopic al trolerului cu ajutorul benzii adaptabile, 2 buzunare laterale, 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, maner superior, rucsacul este recomandat pentru scoala generala, liceu, fermoarul rucsacului are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii, stil casual si de zi cu zi, inchidere cu fermoar, rucsacul are ca accesoriu: pompon. <br />Tip compartimentare rucsac: 1 compartiment cu fermoar, 1 buzunar frontal cu fermoar, 2 buzunare laterale cu elastic.<br><br/>Pisicuta dragalasa Enso s-a furisat in valiza pentru ca sa te rasfeti atunci cand calatoresti. Culoare fuchsia si cu pisicuta plina de inimioare, vei adora fiecare piesa a acestei colectii! <br>Rasfata-te atunci cand calatoresti si transporta-ti lucrurile in siguranta! Ia-o in toate calatoriile pentru ca pisoiasul dragalas al lui Enso are nevoie de mangaieri!
Rucsac scoala / Rucsac casual / Rucsac calatorie cu licenta Enso, colectia Enso Cat Cuddler, este recomandat pentru fete si adolescenti.

Caracteristici
Tip Rucsac scoala, Rucsac casual, Rucsac adaptabil, Rucsac calatorie
Colectie Enso Cat Cuddler
Culoare Roz
Dimensiune 25x32x12 cm
Recomandat Copii, Fete, Adolescenti
Compartimente 1
Material Poliester
Accesoriu Pompon
Bretele Ajustabile, Ergonomice
Maner Superior
Buzunare laterale 2
Buzunare frontale 1
Inchidere Fermoar
Recomandat pentru Scoala generala, Liceu
Moduri de transport Mana, Spate, Adaptabil
Numar cheite fermoare 2
Tip compartimentare 1 compartiment cu fermoar, 1 buzunar frontal cu fermoar, 2 buzunare laterale cu elastic
Stil Casual, De zi cu zi

Colectie ENSO
Scroll