Rucsac LOL Surprise pentru clasa 0 34 cm este special pentru clasa pregatitoare Acest rucsac este practic foarte colorat vesel cu un decor special al fetitelor LOL Surprise va fi adorat imediat de micuta ta LOL Surprise este alaturi de voi cu o gama pentru scoala troler rucsac sau penar cu aceste minunate fetite Vei avea pentru micuta ta produse originale marca MGA pline de culoare cu cele mai indragite personaje din seria 1

Rucsac LOL Surprise 34cm 611920609

Cod produs: 0000185657

Brand: Safta

Colectie: Safta

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac LOL Surprise pentru clasa 0 34 cm este special pentru clasa pregatitoare. Acest rucsac este practic, foarte colorat, vesel, cu un decor special al fetitelor LOL Surprise va fi adorat imediat de micuta ta! 

LOL Surprise este alaturi de voi cu o gama pentru scoala: troler, rucsac sau penar cu aceste minunate fetite! Vei avea pentru micuta ta produse originale marca MGA, pline de culoare cu cele mai indragite personaje din seria 1: Diva, Merbaby si Leading Baby.

In stilul lor fancy, fabuloase si pline de culoare, aceste 3 personaje, Diva, Merbaby si Leading Baby ne incanta cu produse de cea mai buna calitate pentru scoala.

Acest rucsac LOL Surprise poate fi purtat atat la scoala, cat si in timpul liber, la plimbari sau in parc. Rucsacul LOL Surprize pentru clasa 0 are urmatoarele caracteristici: 

  • are un compartiment mare, foarte spatios care se inchide cu fermoar; interiorul este impermeabil; 
  • contine un buzunar lateral din plasa, pentru sticluta de apa; 
  • are un buzunar frontal, care se inchide cu fermoar, spatios si impermeabil; 
  • decorul ghiozdanului este inedit, cu casute colorate cu mesajul Excited yet? si cele 3 fetite LOL Diva, Merbaby si Leading Baby, plus o margine plastifiata, vesel colorata si plina de sclipici; 
  • rucsacul are doua beretele buretate care se for regla si o bareta pentru mana; 
  • rucsacul beneficiaza si de bretele cu arici pentru a putea prinde rucsacul pe troler; el este compatibil cu trolere din gama Safta
  • pe spate se regaseste si o eticheta pentru nume, adresa si numar telefon; 
  • dimensiuni: 34x28x10 cm 
  • material - poliester.

Produsul LOL surprise este unul original, de cea mai buna calitate, import din Spania. Produsul nu se baga in masina de spalat, se sterge cu o carpa umeda.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Safta
Scroll