Rucsacul MOOS Capsula neagra este un accesoriu pe care vrei sa il ai in garderoba taRucsacul MOOS Capsula neagra are un design incantator elegant si foarte practic fabricat din piele ecologica de culoare neagraRucsacul are un compartiment mare incapator care se inchide cu fermoar bidirectional In plus in partea din fata mai are doua buzunare de dinemsiuni mai mici care se inchid tot cu fermoarIn spate rucsacul are doua barete reglabile iar in partea de

Rucsac Moos capsula black 44cm 611963771

Cod produs: 0000185663

Brand: Safta

Colectie: Safta

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsacul MOOS Capsula neagra este un accesoriu pe care vrei sa il ai in garderoba ta!

Rucsacul MOOS Capsula neagra are un design incantator, elegant si foarte practic, fabricat din piele ecologica de culoare neagra.

Rucsacul are un compartiment mare, incapator, care se inchide cu fermoar bidirectional. In plus, in partea din fata mai are doua buzunare de dinemsiuni mai mici, care se inchid tot cu fermoar.

In spate, rucsacul are doua barete reglabile, iar in partea de sus un maner pentru a-l putea tine cu usurinta in mana.

Rucsacul MOOS Capsula neagra este ideal pentru calatorii sau pentru plimbari, este un rucsac elegant, care iti va accesoriza perfect orice tinuta. De asemenea, acesta reprezinta alegerea perfecta pentru un cadou de lux pe care doresti sa-l oferi unei persoane speciale.


Colectie Safta
Scroll