Produs fabricat cu mandrie in RomaniaRucsacul ghiozdan din piele naturala ofera atat spatiu cat si posibilitati de organizare pentru a corespunde nevoilor de echipament urbanAcesta iti ofera modalitatea perfecta de a ramane organizat avand la interior un compartiment spatios buzunare pentru accesorii inclusiv un loc dedicat tabletei sau laptop-uluiTotul se inchide cu fermoar La exterior atat in partea din fata cat
 

Rucsac piele RC236TR-BL

Cod produs: 0000208840

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Produs fabricat cu mandrie in Romania

Rucsacul ghiozdan din piele naturala, ofera atat spatiu, cat si posibilitati de organizare, pentru a corespunde nevoilor de echipament urban.

Acesta iti ofera modalitatea perfecta de a ramane organizat avand la interior un compartiment spatios, buzunare pentru accesorii, inclusiv un loc dedicat tabletei sau laptop-ului.

Totul se inchide cu fermoar. La exterior atat in partea din fata cat si in partea din spate mai are cate un buzunar inchis cu fermoar. Rucsacul poate fi purtat atat in mana datorita manerului rezistent din piele naturala, cat si tip ghiozdan avand baretele reglabile.

Compozitie : piele naturala ovina

Culoare : bleumarin

Dimensiuni ( cm ) : Lungime 28, Inaltime 36, burduf 10


Scroll