Jayden Wiker un tanar student de 22 de ani baiat de bani gata dintr-o familie disfunctionala considerat de profesorii sai unul dintre cei mai destepti elevi din district ajunge obsedat de ideea de a deveni supraom Adus la disperare de inutilitatea incercarilor lui intra in contact cu un individ misterios pe nume Randall Blackwell care ii ofera o unealta cu care poate conjura demoni La jumatate de metru distanta de raftul cu carti am putut

Sapte porti. Originile lui Jayden Wiker

de Radu Octavian

Cod produs: 0000227021

Editura: StoryCraft

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-95057-0-0

Numar de pagini: 245

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Jayden Wiker, un tanar student de 22 de ani, baiat de bani gata dintr-o familie disfunctionala, considerat de profesorii sai unul dintre cei mai destepti elevi din district, ajunge obsedat de ideea de a deveni supraom. Adus la disperare de inutilitatea incercarilor lui, intra in contact cu un individ misterios, pe nume Randall Blackwell, care ii ofera o unealta cu care poate conjura demoni.
 
La jumatate de metru distanta de raftul cu carti am putut deja sa disting scrisul de pe cotorul cartii: Sapte Porti. Ca hipnotizat am simtit nevoia sa intind mana catre carte.
"N-o atinge, prostule!", a strigat Randall, de parca un copil avea de gand sa isi introduca mana in foc. "Ramai acolo si asculta-ma! Din momentul in care vei atinge acea carte nu va mai exista cale de intoarcere. Vei pasi pe un drum in care spiritul tau va fi supus la grele incercari. Vei descoperi o lume care va depasi imaginatia mintii, o lume in care vei vedea cum se organizeaza capeteniile intunericului si armatele de ingeri. Vei fi prins in acest razboi si, in cazul in care te vei dovedi un razboinic abil pe campul de lupta al lumilor paralele, vei avea controlul asupra unor forte de care majoritatea oamenilor sunt speriati pana in maduva oaselor. Ai auzit clar ce am spus?"
"Da...", am zis eu cu un nod in gat.

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-95057-0-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 245
Autor

Radu Octavian

Numar pagini 245
Scroll