Cele cinci c&259;r&539;i ale lui Moise Tora fac parte din cartea cea mai cunoscut&259; a tuturor timpurilor Biblia În mod paradoxal Biblia este un text codificat Dincolo de pove&537;ti &537;i alegorii se deschide o nou&259; sfer&259; de cunoa&537;tere un substrat ascuns care descrie ascensiunea omenirii c&259;tre cel mai înalt nivel – dobândirea CreatoruluiSecretele Bibliei descifreaz&259; unele dintre cele mai enigmatice &537;i totu&537;i

Secretele bibliei

de Semion Vinokur

Cod produs: 0000236888

Editura: Ari

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94438-5-9

Numar de pagini: 174

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cele cinci cărți ale lui Moise (Tora) fac parte din cartea cea mai cunoscută a tuturor timpurilor, Biblia. În mod paradoxal, Biblia este un text codificat. Dincolo de povești și alegorii se deschide o nouă sferă de cunoaștere, un substrat ascuns, care descrie ascensiunea omenirii către cel mai înalt nivel – dobândirea Creatorului.
Secretele Bibliei descifrează unele dintre cele mai enigmatice și totuși citate capitole ale Bibliei, cum ar fi povestea Creației și exodul Copiilor lui Israel din Egipt. Stilul plin de viață și accesibil al autorului permite o pătrundere firească până în cel mai profund nivel al realității, acolo unde omul își schimbă percepția asupra lumii, pur și simplu prin contemplare și voință.
În timpul lecturii, vei străbate lesne dincolo de nivelul evenimentelor concrete, care poate au avut sau nu loc așa cum sunt prezentate în Biblie. Vei descoperi că în interiorul tău se regăsesc Faraonul, Moise, Adam și Eva, chiar și Cain și Abel. Toți fac parte din tine. Pe măsură ce înveți cum să îi descoperi înăuntrul tău, vei realiza și iubirea eternă a Creatorului, care ne-a înzestrat cu comoara fascinantă a acestei realități ascunse, avansând către atingerea Iubirii Veșnice, către Creator.
Această carte este rezultatul a numeroase conversații despre mesajul Bibliei dintre autor și profesorul său, Cabalistul și omul de știință, Dr. Michael Laitman.” – Semion Vinokur


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-94438-5-9
Loc aparitie Oradea
Numar de pagini 174
Autor

Semion Vinokur

Numar pagini 174
Scroll