Secretele bucatariei calugaresti. 213 retete
de Monahul Efrem Derventinul
Cod produs: 0000210201
Editura: Lumea Credintei
Data aparitie: 2020
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-8756-55-4
Numar de pagini: 272
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
O minune de om (e bun la desert!) care răspândește arome, care-și colorează proximități-le cu pastelul combinațiilor sale culinare și care face mânăstirea un loc al împăcării cu semenii și cu lumea, în care îți dorești să (îți) revii. Da, împăcarea se poate face și prin masa de obște, prin „liturghia după liturghie”, prin comuniunea în jurul unui blid aburind. Mâncarea călugărească în sine, cât ar fi de bună ca gust, dacă nu are o țâră de rugă în spate, e doar o efemeridă calorică. Rugăciunea, ca ingredient duhovnicesc, îi dezvoltă partea nebănuită, o face „hrană vie”, o îmbogățește sufletește, o transformă în energie comunitară. Iar aici, părintele Efrem este stăpânul acestei transformări, are know-how-ul respectivei tehnici culinar-duhovnicești!
Data aparitie | 2020 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-8756-55-4 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 272 |
Autor | Monahul Efrem Derventinul |
Numar pagini | 272 |