Semnul de carte magnetic 3-The Garden Of Earthly Delights Jheronim este un accesoriu minunat pentru pasionatii de carte si arta Semnul de carte magnetic 3-The Garden Of Earthly Delights Jheronim este confectionat dintr-un carton tare pe care este ilustrat un desen simpatic si viu colorat Magnetii din interiorul semnului de carte se fixeaza foarte usor pe pagina dorita asigurand cititorul ca va putea reveni la paragraful doritFiecare

Semn carte magnetic 3- The Garden Of Earthly Delights, Jheronim MBM069

Cod

Cod produs: 0000182482

producator

Brand:

Bekking

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Semnul de carte magnetic 3-The Garden Of Earthly Delights Jheronim este un accesoriu minunat pentru pasionatii de carte si arta. Semnul de carte magnetic 3-The Garden Of Earthly Delights Jheronim este confectionat dintr-un carton tare pe care este ilustrat un desen simpatic si viu colorat. Magnetii din interiorul semnului de carte se fixeaza foarte usor pe pagina dorita, asigurand cititorul ca va putea reveni la paragraful dorit.

Fiecare semn de carte din aceasta colectie este ilustrat cu o minunata opera de arta, avand notate pe spate cateva date precum, numele operei si artistul creator.

  • Dimensiuni 5 x 11 cm

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Bekking
Scroll