Setul cu trei figurine animalute si trei casute o sa fie pe placul tuturor copiilor Ei se vor putea juca acum impreuna cu cele mai adorabile animalute ce sunt variantele in miniatura ale celor mai indragite personaje ale copilasilor Poti avea astfel propria ta colectie de animale salbatice in miniatura Figurinele Anipals sunt realizate dintr-un plus foarte moale si placut la atingere Colectioneaza-le si joaca-te cu noii tai prieteni din

Set 3 figurine si 3 casute Anipals wildlife village 20057

Cod produs: 0000185566

Colectie: Dracco Company Ltd.

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul cu trei figurine animalute si trei casute o sa fie pe placul tuturor copiilor! Ei se vor putea juca acum impreuna cu cele mai adorabile animalute ce sunt variantele in miniatura ale celor mai indragite personaje ale copilasilor! Poti avea astfel propria ta colectie de animale salbatice in miniatura. Figurinele Anipals sunt realizate dintr-un plus foarte moale si placut la atingere. Colectioneaza-le si joaca-te cu noii tai prieteni din plus! Setul este ideal pentru a le stimula creativitatea, coordonarea si imaginatia celor mici.

ATENTIE! Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani sub supravegherea unui adult. Poate contine elemente mici, care pot fi inghitite.


Colectie Dracco Company Ltd.
Scroll