Creeaza uimitoare figurine 3D din tus magic umple acvariul cu apa si sare pune figurinele in el si apasa butonul Apa se misca iar acvariul lumineaza ca un proiector Compatibil cu alte seturi AquaDabraContinut 1 acvariu 1 flacon cu apa magica 1 pliculet cu sclipici 3 tuburi cu tus de modelat 1 forma de modelat 1 decor 1 brosuraSugestii Pentru instructiuni studiati imaginile din brosura inclusa Scanati codul QR
- 50%

Set Acvariu cu lumini si figurine de modelat AquaDabra - Sweet Insects 324-20

Cod produs: 0000218794

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Creeaza uimitoare figurine 3D din tus magic, umple acvariul cu apa si sare, pune figurinele in el si apasa butonul! Apa se misca, iar acvariul lumineaza ca un proiector. Compatibil cu alte seturi AquaDabra.

Continut: 1 acvariu, 1 flacon cu apa magica, 1 pliculet cu sclipici, 3 tuburi cu tus de modelat, 1 forma de modelat, 1 decor, 1 brosura.

Sugestii: Pentru instructiuni, studiati imaginile din brosura inclusa. Scanati codul QR pentru instructiuni video.

Observatii: Umpleti un bol mic apa magica si apa de la robinet in proportie de 1:2. Daca apa din acvariu devine tulbure, inlocuiti-o cu apa curata si adaugati sare. Nu lasati acvariul aprins mai mult de trei ore la rand.

Produsul functioneaza cu 3 baterii tip LR44 de 1,5V (nu sunt incluse). Bateriile trebuie sa fie instalate si inlocuite numai de catre
adulti. Folositi numai baterii de tipul recomandat sau echivalent

Dimensiuni produs in ambalaj: 25.5 x 8.5 x 18 cm

Varsta recomandata: 5 ani+


Scroll