Setul de creatie plastilina - Cupcake Set este alegerea ideala pentru toti copiii care sunt super creativi si care vor sa se distreze Plastilina de la Crea Dough are textura perfecta datorita ingredientelor de calitate din care este realizata Plastilina Dough respecta standardele europene de siguranta si contine ingrediente non-toxice Culorile vii ale plastilinei o sa ii incante pe cei mici si o sa ii ajute sa creeze

Set creatie plastilina - Cupcake Set 260

Cod

Cod produs: 0000194956

producator

Brand:

Five Stars H.K Limited

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul de creatie plastilina - Cupcake Set este alegerea ideala pentru toti copiii care sunt super creativi si care vor sa se distreze! Plastilina de la Crea Dough are textura perfecta datorita ingredientelor de calitate din care este realizata. Plastilina Dough respecta standardele europene de siguranta si contine ingrediente non-toxice. Culorile vii ale plastilinei o sa ii incante pe cei mici si o sa ii ajute sa creeze cele mai frumoase tipuri de briosi. Avand la dispozitie o multime de culori, cerul este limita in ceea ce priveste realizarea de combinatii savuroase si placute ochiului! Cu setul Crea Dough Cupcake fetitele vor putea crea si decora cele mai frumoase dulciuri. Setul contine: plastilina colorata, un set de modelare cupcake, furculita, cutit si mini farfurie din plastic. Setul este ideal pentru a le stimula creativitatea, coordonarea si imaginatia celor mici.

 

ATENTIE! Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani sub supravegherea unui adult. Poate contine elemente mici, care pot fi inghitite.


Colectie Five Stars H.K Limited
Scroll