Creeaza-ti propriile aventuri epice cu supereroi si superticalosi cu figurinele de actiune Batman de 30 de cm Acest pachet include 4 figurine Fiecare figura de actiune are 11 puncte de articulatie si un stil comic detaliat care da viata personajelor tale preferate Batman Alatura-te duo-ului dinamic Batman si Robin si ajuta la scaparea orasului Gotham de cei mai sinisti super-raufacatori ai sai precum Joker Harley Quinn Riddler Copperhead sau Talon stilurile pot varia  Adu-ti acasa

Set de 4 Figurine Batman, 30Cm - 3 modele diferite 6056955

Cod produs: 0000233639

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Creeaza-ti propriile aventuri epice cu supereroi si superticalosi cu figurinele de actiune Batman de 30 de cm. Acest pachet include 4 figurine. Fiecare figura de actiune are 11 puncte de articulatie si un stil comic detaliat, care da viata personajelor tale preferate Batman Alatura-te duo-ului dinamic Batman si Robin si ajuta la scaparea orasului Gotham de cei mai sinisti super-raufacatori ai sai precum Joker, Harley Quinn, Riddler, Copperhead sau Talon (stilurile pot varia). . Adu-ti acasa personajele preferate cu figurinele Batman de 30 cm!

Atentie! Pretul afisat este pentru un set de 4 figurine. Acest produs este disponibil in 3 variante diferite, va rugam sa precizati modelul dorit printr-un comentariu la plasarea comenzii.


Scroll