Pictura are la baza culoarea cu nenumaratele ei intensitati si nuante Setul Set paleta si cutite pictura de la Royal & Langnickel este special creat pentru a te ajuta sa mixezi culorile tale preferate si sa obtii rezultatul doritPaleta este esentiala pentru a putea combina culorile astfel incat sa ajungi la nuanta de care ai nevoie Poti opta pentru o paleta simpla din

Set paleta si cutite pictura RD45

Cod produs: 0000209940

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pictura are la baza culoarea cu nenumaratele ei intensitati si nuante. Setul Set paleta si cutite pictura de la Royal & Langnickel este special creat pentru a te ajuta sa mixezi culorile tale preferate si sa obtii rezultatul dorit.

  • Paleta este esentiala pentru a putea combina culorile astfel incat sa ajungi la nuanta de care ai nevoie. Poti opta pentru o paleta simpla, din plastic, pentru ca este usor de utilizat si va fi de cel mai mare ajutor.
  • Tehnica cutitului impresioneaza prin structurile de relief pe care le poti crea. Amesteca in paleta ta pasta sau gelul de structura cu vopseaua acrilica iar apoi aplica cu ajutor cutitului amestecul pe panza si lasa-te purtat de val. Poti experimenta tablouri abstracte si distractive.
  • Setul paleta si cutite pictura de la Royal & Langnickel este fabricat dintr-un plastic rezistent se utilizeaza pentru a mixa culorile pe baza de apa: acrilice, acurela, tempera sau uleiuri solubile in apa.
  • Culoarea neutra a paletei nu influenteaza cu nimic rezultatul.
  • Produsul se curata usor.

Colectie Royal
Scroll