Lasa-ti imaginatia sa zboareCu ajutorul acestui kit copilul tau isi va dezvolta motricitatea degetelor si a mainilor exersandu-si coordonarea ochi-mana atentia si creativitateaKitul includecod QR cu asistent virtualo baza pentru modelarea unei imagini 3Dun cadru A3argila usoarainstrumente pentru modelareinstructiuni cu tehnici de bazaFiecare argila are aroma

Set pictura 3D cu argila usoara, 30x30cm CAT 70084

Cod produs: 0000229096

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lasa-ti imaginatia sa zboare!

Cu ajutorul acestui kit, copilul tau isi va dezvolta motricitatea degetelor si a mainilor, exersandu-si coordonarea ochi-mana, atentia si creativitatea.

Kitul include:

  • cod QR cu asistent virtual,
  • o baza pentru modelarea unei imagini 3D,
  • un cadru A3,
  • argila usoara,
  • instrumente pentru modelare,
  • instructiuni cu tehnici de baza

Fiecare argila are aroma proprie, folosindu-se o tehnologie inovatoare ce permite amestecarea ei pentru a obtine culori si nuante noi.

ATENTIE! Argila din ingrediente naturale se usuca in aer liber timp de 12 ore. Argila nu se lipeste de maini, nu lasa urme si se strange rapid de pe suprafete solide. Pentru a-si pastra elasticitatea, trebuie pastrata in recipient inchis. Daca uitati argila afara pentru un timp mai indelungat si se intareste, ii puteti reda elasticitatea amestecand-o cu cateva picaturi de apa.

Setul reprezinta o optiune grozava de cadou pentru cei dragi. Textura matasoasa a argilei ajuta la crearea cu usurinta a modelelor, isi pastreaza forma, se usuca rapid si nu isi pierde din luminozitate.


Scroll