&8222;Iubesc bibliotecile publice si ele sunt primele locuri pe care le vizitez cand ma aflu intr-un oras pe care nu-l cunosc Dar nu pot lucra fericit decat in propria mea biblioteca  cu propriile mele carti sau mai degraba cu acele carti despre care stiu ca sunt ale mele Poate ca e un soi de fidelitate ancestrala in asta  un fel de domesticitate zgarcita  o trasatura a caracterului meu  mult mai conservatoare decat ar fi putut admite tineretea mea anarhica Biblioteca imi era

Sfarsitul bibliotecii mele

de Alberto Manguel

Cod produs: 0000183794

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0471-1

Numar de pagini: 200

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Iubesc bibliotecile publice si ele sunt primele locuri pe care le vizitez cand ma aflu intr-un oras pe care nu-l cunosc. Dar nu pot lucra fericit decat in propria mea biblioteca cu propriile mele carti sau mai degraba cu acele carti despre care stiu ca sunt ale mele. Poate ca e un soi de fidelitate ancestrala in asta un fel de domesticitate zgarcita o trasatura a caracterului meu mult mai conservatoare decat ar fi putut admite tineretea mea anarhica. Biblioteca imi era cochilie“ marturiseste Alberto Manguel.

Indragostitul de lectura care a scris Biblioteca noptii si Istoria lecturii se intoarce mereu la propriile creatii schimbatoare efemere si totusi marturii ale eternitatii: revizitandu-si bibliotecile se reviziteaza pe sine. Ultima „cochilie“ dintr-un prezbiteriu de pe Valea Loarei nu este nicidecum un sfarsit ci inceputul unei povesti noi al unei ordini noi si mai ales al unei cautari noi in compania prietenilor. Insotindu-l pe Manguel o sa va intalniti si cu Ovidiu Dante Cervantes Lewis Carroll Kafka Borges sau Walter Benjamin. O sa vizitati legendara Biblioteca din Alexandria o sa patrundeti in biblioteci personale si publice anonime sau celebre si o sa meditati impreuna cu autorul la dragostea pentru carti.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0471-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 200
Tip coperta Necartonat
Autor

Alberto Manguel

Numar pagini 200
Scroll