SHAKESPEARE PENTRU COPIIEDI&538;IE BILINGV&258; ENGLEZ&258; - ROMÂN&258;AUDIOBOOK INCLUSMUCH ADO ABOUT NOTHING - MULT ZGOMOT PENTRU NIMICMult zgomot pentru nimic este o cunoscut&259; comedie scris&259; de cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor William Shakespeare Ac&355;iunea piesei se petrece în ora&351;ul Messina din Sicilia unde dou&259; perechi de îndr&259;gosti&355;i Benedick &351;i Beatrice

Shakespeare pentru copii - Much Ado About Nothing / Mult zgomot pentru nimic (editie bilingva: engleza-romana)

Cod

Cod produs: 0000199659

producator

Editura: Niculescu SRL

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

SHAKESPEARE PENTRU COPII

EDIȚIE BILINGVĂ: ENGLEZĂ - ROMÂNĂ

AUDIOBOOK INCLUS

MUCH ADO ABOUT NOTHING - MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC

Mult zgomot pentru nimic este o cunoscută comedie scrisă de cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor, William Shakespeare. Acţiunea piesei se petrece în oraşul Messina din Sicilia, unde două perechi de îndrăgostiţi, Benedick şi Beatrice, precum şi Claudio şi Hero, se întâlnesc în casa lui Leonato, tatăl lui Hero şi unchiul lui Beatrice. Benedick şi Beatrice se lan­sează într-un schimb de replici pline de spirit, în vreme ce Claudio şi Hero îşi fac jurăminte de dragoste şi se hotărăsc să se căsătorească. însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată: Hero şi Claudio se îndepărtează unul de ce­lălalt, iar Benedick şi Beatrice îşi mărturisesc iubirea.

Această povestire pe scurt a piesei este special adaptată pentru a veni în sprijinul tinerilor cititori care doresc să pătrundă în lumea personajelor lui Shakespeare. Copiii pot citi povestirea singuri sau cu ajutorul părinţilor. De asemenea, profesorii o pot folosi ca material didactic la şcoală. Naraţiunea uşor de înţeles şi ilustraţiile în stilul benzilor desenate vor stârni, cu sigu­ranţă, interesul copiilor şi le vor dezvolta pasiunea pentru lectură.


Autor

Adaptare dupa W. Shakespeare

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-38-0353-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 64
Numar pagini 64
Tip coperta Necartonat
Scroll