Simte-te în largul t&259;u simte-te ca lupul în p&259;dure ne îndeamn&259; o vorb&259; în&539;eleapt&259; C&259;ci a&537;a cum lupul are nevoie de spa&539;iu ca s&259; hoin&259;reasc&259; oamenii au nevoie de spa&539;iu pentru „a fiCând ai f&259;cut ultima oar&259; o plimbare Nu pentru a merge la magazin sau la restaurant ci o plimbare care s&259; te energizeze s&259;-&539;i stimuleze sim&539;urile &537;i

Simte-te ca lupul in padure

de Jonathan Hoban

Cod produs: 0000198307

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-789-185-0

Numar de pagini: 207

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Simte-te în largul tău, simte-te ca lupul în pădure, ne îndeamnă o vorbă înțeleaptă... Căci, așa cum lupul are nevoie de spațiu ca să hoinărească, oamenii au nevoie de spațiu pentru „a fi".
Când ai făcut ultima oară o plimbare? Nu pentru a merge la magazin sau la restaurant, ci o plimbare care să te energizeze, să-ți stimuleze simțurile și să-ți permită să te relaxezi. În timp ce ne plimbăm, găsim răgazul pentru a ne analiza sentimentele și începem să avem curajul de a fi vulnerabili și sinceri cu noi înșine. Mersul pe jos ne trezește intuiția care ne ajută să ne confruntăm cu dificultățile și să găsim soluții pozitive la problemele noastre. Strămoșii noștri știau cât de importantă este mișcarea, căci străbăteau planeta în lung și în lat, înțelegând natura și învățând să o respecte și să lucreze în armonie cu ea.
Simte-te ca lupul în pădure oferă sfaturi și exerciții practice care alcătuiesc împreună ceea ce autorul numește Terapia prin plimbare. Printre beneficiile acestei terapii se numără:
• diminuarea stresului;
• o stare de spirit pozitivă;
• claritate în gândire;
• reducerea stării de anxietate;
• o legătură mai profundă cu mediul;
• sănătate fizică îmbunătățită;
• o mai bună relație cu tine și cu cei apropiați ție.

„Un mesaj convingător privind forța reconectării cu eul nostru primordial pentru a obține o stare de echilibru în lumea modernă. O lectură fascinantă." – Megan Hine, autoarea cărții Mind of a Survivor

Jonathan Hoban este un cunoscut psihoterapeut londonez, inițiator al „terapiei prin plimbare", care combină mersul pe jos prin natură și consilierea psihologică, cu rezultate remarcabile. Activitatea lui a fost consemnată în presa scrisă și digitală, precum și în cea audiovizuală, inclusiv BBC, The Daily Telegraph, revistele You și Women’s Health. Este membru activ al British Association for Counselling and Psychotherapy (BACP). Mai multe informații puteți găsi pe www.jonathanhoban.com.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-789-185-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 207
Tip coperta Necartonat
Autor

Jonathan Hoban

Numar pagini 207
Scroll