Cum sa ai incredere in cineva daca nici in tine nu poti aveaFlora sufera de amnezie Are memorie doar pe termen scurt iar mintea ei se reseteaza de mai multe ori pe zi Nu-si aminteste glumele pe care le-a facut prietena ei instructiunile pe care i le-au dat parintii ei sau cati ani are Apoi saruta un baiat pe care n-ar fi trebuit sa-l sarute dar acest lucru ii ramane intiparit in minte Este prima oara de cand vaea cinci ani cand isi aduce aminte de un fapt petrecut Dar

Singura amintire a Florei Banks

de Emily Barr

Cod produs: 0000172622

Editura: Epica

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-875-439-0

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cum sa ai incredere in cineva, daca nici in tine nu poti avea?

Flora sufera de amnezie. Are memorie doar pe termen scurt, iar mintea ei se reseteaza de mai multe ori pe zi. Nu-si aminteste glumele pe care le-a facut prietena ei, instructiunile pe care i le-au dat parintii ei sau cati ani are. Apoi saruta un baiat pe care n-ar fi trebuit sa-l sarute, dar acest lucru ii ramane intiparit in minte. Este prima oara de cand vaea cinci ani cand isi aduce aminte de un fapt petrecut. Dar baiatul a plecat, iar ea crede ca s-a mutat in zona Cercului Polar Arctic. Isi va aduce aminte totul daca va merge dupa el? Este are aceasta solutia? In cine poate avea incredere?

Ma uit la mainile mele. Pe una din ele scrie Flora, fii curajoasa!

EMILY BARR a lucrat ca jurnalist in Londra, dar a tanjit mereu dupa o camera linistita si o carte pe care s-o scrie. A calatorit timp de un an, iar acest lucru a inspirat-o sa scrie Backpack, un thriller pentru adulti despre lumea exploratorilor cu rucsacul in spate din Asia, care a castigat premiul W. H. Smith la categoria New Talent. De atunci a mai scris unsprezece romane pentru adulti care au fost publicate in toata lumea. Singura amintire a Florei Banks este primul ei roman pentru tineri.


Data aparitie 2018
ISBN 978-606-875-439-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Emily Barr

Scroll