Cel mai greu e poate sa-ti dai seama ca nu stii nimic despre oamenii din preajma ta – iar cu cat iti sunt mai apropiati cu atat ii cunosti mai putin“ – aceasta este concluzia la care ajunge tanarul profesor Julien Kelsen cand uciderea tatalui sau declanseaza o serie de evenimente care scot la lumina secrete ascunse pana atunci in trecut ca sub spumele negre ale unui lac Intre Ungaria ocupata de nazisti in cel de-al Doilea Razboi Mondial si Munchenul de la sfarsitul

Spumele negre

de Arnaud Maret

Cod produs: 0000205417

Editura: Editura Univers

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-341-200-7

Numar de pagini: 384

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cel mai greu e, poate, sa-ti dai seama ca nu stii nimic despre oamenii din preajma ta – iar cu cat iti sunt mai apropiati, cu atat ii cunosti mai putin“ – aceasta este concluzia la care ajunge tanarul profesor Julien Kelsen cand uciderea tatalui sau declanseaza o serie de evenimente care scot la lumina secrete ascunse pana atunci in trecut ca sub spumele negre ale unui lac. Intre Ungaria ocupata de nazisti in cel de-al Doilea Razboi Mondial si Munchenul de la sfarsitul anilor ’80 se intinde un fir de suferinta, ura si razbunare, iar Julien, care pana acum preda istoria de la catedra, se vede confruntat deodata cu ea in incercarea de a afla un adevar care ii va schimba viata. In acest tulbure an 1989, pentru el vor cadea mai multe ziduri.
 
Arnaud Maret s-a nascut in 1986 la Bagnes, in Elvetia. A facut studii de istorie si drept.
A debutat editorial cu volumul de poezii Terres orphelines (2009). Primul sau roman, Les Ecumes noires, a aparut in 2011, iar cel de-al doilea, Rusalka, in 2016 (si in 2019 in traducere la Editura Univers).

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-341-200-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 384
Autor

Arnaud Maret

Numar pagini 384
Scroll