Pentru BaietiVarsta recomandata 6 - 16 ani Bond James Bond Copilul dumneavoastra poate sa fie James Bond Junior cu seturile foarte interesante SPY X De cate ori nu s-a uitat la un film de actiune si si-a dorit sa aiba si el aparatura moderna a spionilor de pe marile sau micile ecrane Acum o poate avea SPY X e cool de tot si ii va fascina chiar si pe parinti Setul SPY X - Casca Spionului il va face pe copilul

Spy X Casca spionului NOR1122

Cod produs: 0000142354

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pentru: Baieti
Varsta recomandata: 6 - 16 ani 

Bond. James Bond. Copilul dumneavoastra poate sa fie James Bond Junior cu seturile foarte interesante SPY X. De cate ori nu s-a uitat la un film de actiune si si-a dorit sa aiba si el aparatura moderna a spionilor de pe marile sau micile ecrane? Acum, o poate avea. SPY X e cool de tot si ii va fascina chiar si pe parinti. 
Setul SPY X - Casca Spionului il va face pe copilul dumneavoastra sa se simta cu adevarat spion, el putand sa asculte foarte clar conversatii care au loc in cealalta camera, la o distanta destul de mare. Va afla secrete, va sti totul, va fi pregatit pentru orice cu acest set de la SPY X.


0

Produse similare

Scroll