Pentru BaietiVarsta 5 - 7 ani 7 - 10 ani 10 - 12 ani 12 ani Brand Spy XBond James Bond Copilul dumneavoastra poate sa fie James Bond Junior cu seturile foarte interesante SPY X De cate ori nu s-a uitat la un film de actiune si si-a dorit sa aiba si el aparatura moderna a spionilor de

Statie agentul secret NOR1139

Cod produs: 0000138624

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • Pentru Baieti
  • Varsta 5 - 7 ani, 7 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Brand Spy X

Bond. James Bond. Copilul dumneavoastra poate sa fie James Bond Junior cu seturile foarte interesante SPY X. De cate ori nu s-a uitat la un film de actiune si si-a dorit sa aiba si el aparatura moderna a spionilor de pe marile sau micile ecrane? Acum, o poate avea. SPY X e cool de tot si ii va fascina chiar si pe parinti.

Setul SPY X - Statia Agentului Secret poate fi folosit atat cand cel mic e spion, dar si atunci cand se distreaza alaturi de cei mai buni prieteni. Pentru ca James Bond Junior va putea sa vorbeasca cu ceilalti agenti folosindu-se de acest walkie talkie. Setul contine un clip pentru a fi prins de buzunarul pantalonului, casca pentru ureche si o bratara in care poate transmite instructiunile.

  • Varsta recomandata: 6 - 16 ani

Produse similare

Scroll