Cei mici vor avea parte de distractie nesfarsita cu ajutorul setului Teamsterz ThunderDome cu zece masini Setul include doua lansatoare motorizate pentru lansarea a 2 vehicule turnate in acelasi timp pentru si mai multa actiune Setul de piste este usor de configurat si asambat fiind totodata si foarte captivant putand sa te joci cu el in nenumarate moduri Setul preia si detaliile cele mai mici ale modelelor reale si incurajeaza creativitatea si gandirea

Teamsterz Thunderhome cu masini 1416444

Cod produs: 0000194971

Colectie: Halsall Toys Hong Kong Ltd

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cei mici vor avea parte de distractie nesfarsita cu ajutorul setului Teamsterz ThunderDome cu zece masini! Setul include doua lansatoare motorizate pentru lansarea a 2 vehicule turnate in acelasi timp pentru si mai multa actiune! Setul de piste este usor de configurat si asambat, fiind totodata si foarte captivant, putand sa te joci cu el in nenumarate moduri! Setul preia si detaliile cele mai mici ale modelelor reale si incurajeaza creativitatea si gandirea prin observarea elementelor de care dispune, intocmai unei piste cu masini adevarat! 


Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.


Teamsterz Thunderhome cu zece masini se aseamana cu cele reale si este fabricat din materiale sigure.


Jucaria este recomandata copiilor peste 4 ani. 

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll