Lucrarea isi propune sa prezinte intr-o forma unitara si accesibila tehnologiile fundamentale folosite in aplicatiile Web bazate pe Java Este vorba de tehnologiile socket CGI RMI CORBA servlet si JSP Fiecare dintre aceste tehnologii luata in parte ar necesita pentru prezentare cate un volum separat Nivelul si modul de prezentare bogatia de exemple corelatiile dintre tehnologii permit o expunere simpla si acoperitoare in spatiul cartiiCantitatea de informatie si ordinea de

Tehnologii fundamentale JAVA pentru aplicatii WEB

de Florian Mircea Boian

Cod produs: 0000200406

Editie: Editia I

ISBN: 973-650-131-0

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea isi propune sa prezinte intr-o forma unitara si accesibila tehnologiile fundamentale folosite in aplicatiile Web bazate pe Java. Este vorba de tehnologiile socket, CGI, RMI, CORBA, servlet si JSP. Fiecare dintre aceste tehnologii, luata in parte, ar necesita pentru prezentare cate un volum separat. Nivelul si modul de prezentare, bogatia de exemple, corelatiile dintre tehnologii, permit o expunere simpla si acoperitoare in spatiul cartii.
Cantitatea de informatie si ordinea de prezentare sunt astfel concepute incat cititorul sa poata elabora cu aceste tehnologii, fara resurse suplimentare, aplicatii Web oricat de complexe. S-a pus un accent deosebit pe exemple concrete de aplicatii, de la cele mai simple la cele mai complicate, cu expunerea si explicarea tuturor surselor.
Din acest motiv lucrarea contine foarte multe texte sursa Java, dar si surse C, C++, HTML, XML, fisiere de comenzi , etc. Se adreseaza in primul rand specialistilor IT: studenti informaticieni, programatori, data designeri, project manageri etc. Este de asemenea utila tuturor pasionatilor de Internet care vor sa stie putin mai mult decat simpla navigare prin spatiul Web.


Editie Editia I
ISBN 973-650-131-0
Tip coperta Necartonat
Autor

Florian Mircea Boian

Scroll