Programa faculta&539;ilor de drept din Romania ar putea sa includa disciplina „Teoria dreptului Conflictul de legi civile” Raspund acestei posibilita&539;i &537;i propun tineretului universitar roman un curs de Teorie a conflictului de legi civileMecanismul de stabilire a legii aplicabile raporturilor locale de drept privat cu elemente strainee este deslu&537;it in primul rand din perspectiva curentelor doctrinare Texte de drept pozitiv roman &537;i strain

Teoria conflictului de legi civile

de Radu Bogdan Bobei

Cod produs: 0000202568

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0552-0

Numar de pagini: 344

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Programa facultaților de drept din Romania ar putea sa includa disciplina „Teoria dreptului. Conflictul de legi civile”. Raspund acestei posibilitați și propun tineretului universitar roman un curs de Teorie a conflictului de legi civile.

Mecanismul de stabilire a legii aplicabile raporturilor locale de drept privat cu element(e) straine(e) este deslușit, in primul rand, din perspectiva curentelor doctrinare. Texte de drept pozitiv roman și strain constituie pretextul evidențierii, fie și in mod succint, a acestor curente. Aplicarea legii straine, retrimiterea, teoria recunoașterii drepturilor dobandite sunt cateva dintre chestiunile-etalon ale disciplinei menționate.

Nevoia de cunoaștere a tineretului universitar roman ar putea sa includa curiozitatea de a desluși Teoria conflictului de legi civile. Și eu raspund, prin cursul de fața, curiozitații sale.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0552-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 344
Tip coperta Necartonat
Autor

Radu Bogdan Bobei

Numar pagini 344
Scroll