Lucrarea intitulata Termotehnica &537;i echipamente termice este un curs ce se adreseaza studen&539;ilor anului II licen&539;a cu specializarea Inginerie economica industriala care pot parcurge fundamentele disciplinei &537;i aplica&539;ii in echipamente intalnite in industrie construite in spiritul protejarii mediuluiPrima parte a cursului de factura teoretica define&537;te sistemele termodinamice principiile de func&539;ionare ale acestora &537;i marimile fizice cu

Termotehnica si echipamente termice

de Cristian Tsakiris

Cod produs: 0000232854

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-26-1363-1

Numar de pagini: 158

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea intitulata Termotehnica și echipamente termice, este un curs ce se adreseaza studenților anului II, licența, cu specializarea Inginerie economica industriala, care pot parcurge fundamentele disciplinei și aplicații in echipamente intalnite in industrie, construite in spiritul protejarii mediului.
Prima parte a cursului, de factura teoretica, definește sistemele termodinamice, principiile de funcționare ale acestora și marimile fizice cu unitațile de masura in domeniul mecano-caloric. Se studiaza echilibrul termic, bilanțul de energie, schimbul de energie in mașinile termodinamice și imposibilitatea atingerii limitei de zero absolut pentru temperatura.
A doua parte a cursului, aplicativa la mașini termice, se refera la alcatuirea și funcționarea motoarelor convenționale, a motorului Stirling, a pompelor de caldura și a turbinelor de gaze și vapori, cu eficiența energetica avansata. Se studiaza transmiterea difuzionala și convectiva de caldura, cu aplicație la schimbatoare.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-26-1363-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 158
Tip coperta Necartonat
Autor

Cristian Tsakiris

Numar pagini 158
Scroll