Lucrarea „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice Drept procesual civil” a aparut ca o necesitate &537;i o incurajare in vederea unei pregatiri temeinice pentru examenele de admitere si definitivare in profesiile juridice fara a avea pretentia ca reprezinta ceva mai mult decat o „tabara de antrenament” pentru toti cei care vor participa la diferitele examene care presupun dobandirea unor cunostinte

Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil (editia a II a)

de Noni Emil Iordache

Cod produs: 0000219838

Data aparitie: 2021

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-39-0833-0

Numar de pagini: 430

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” a aparut ca o necesitate și o incurajare in vederea unei pregatiri temeinice pentru examenele de admitere si definitivare in profesiile juridice, fara a avea pretentia ca reprezinta ceva mai mult decat o „tabara de antrenament” pentru toti cei care vor participa la diferitele examene care presupun dobandirea unor cunostinte solide de drept procesual civil.

Lucrarea „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” conține peste 2000 de grile si este dezvoltata pe structura Codului de procedura civila, asigurand o evaluare graduala si eficace a cunostintelor dobandite.

Ineditul lucrarii „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” consta in faptul ca aceasta cuprinde mai multe teste-grila redactate intr-o maniera noua. Variantele de raspuns sunt insotite de trimiteri la textele legale, astfel incat cei interesati sa poata intelege optiunile autorului, punandu-se un accent deosebit pe aspecte de finete juridica.

La elaborarea acestei lucrari s-a avut in vedere tematica disciplinei Drept procesual civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii, pentru concursul de admitere in magistratura din 2019, si cea elaborata de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, pentru concursul de admitere in profesia de avocat, din 2020.


Data aparitie 2021
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-39-0833-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 430
Tip coperta Necartonat
Autor

Noni Emil Iordache

Numar pagini 430
Scroll