O revolu&539;ionar&259; carte destinat&259; tuturor celor care vor s&259; ob&539;in&259; succesul având un obiectiv clar &537;i f&259;când totul cu pasiuneÎ&539;i dore&537;ti s&259; faci ceea ce-&539;i place &537;i s&259;-&539;i plac&259; ceea ce faci&538;i-ar pl&259;cea s&259; fii tot timpul plin de energie &537;i

Totul incepe cu pasiunea

de Keith Abraham

Cod produs: 0000187140

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-162-178-4

Numar de pagini: 264

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O revoluționară carte destinată tuturor celor care vor să obțină succesul având un obiectiv clar și făcând totul cu pasiune!

Îți dorești să faci ceea ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci?
Ți-ar plăcea să fii tot timpul plin de energie și să îi inspiri pe cei din jurul tău?
Te-ai gândit la ce anume contează cel mai mult pentru tine în viață?

Timp de mai bine de trei decenii, Keith Abrahams și-a ajutat clienții să muncească mai inteligent, să își conducă oamenii inspirându-i și să aibă rezultate notabile. În cartea de față, ne împărtășește instrumentele cu ajutorul cărora poți avea succes pe termen lung.

Ideile lui Keith sunt întărite de modele vizuale și povești inspiraționale referitoare la schimbare, care te vor ajuta:
• să îți (re)descoperi visurile și să afli ce anume este cel mai important pentru tine, indiferent de plan;
• să îți (re)activezi pasiunea față de muncă și de viață;
• să depășeșți obstacolele mentale și emoționale care te împiedică să ai succes;
• să le inspiri celor din jur pasiune și să fii un lider eficient.

Este momentul să pornești la drum către o viață plină de claritate, siguranță și încredere, fiindcă totul începe cu pasiunea!

Fondator al unei renumite companii de coaching, Keith Abrahams este o adevărată sursă de inspirație pentru oamenii care apelează la el, inspirându-i cu pasiunea, viziunea și perspectiva sa.

Este autorul bestsellerului Trăiește cu pasiune!: cinci secrete despre cum să faci ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci.

Keith Abraham

 

CINE ESTE KEITH ABRAHAM?

Scriitor, speaker, consultant, tată și explorator. Timp de două decenii, Keith a ținut conferințe în lumea întreagă și a acordat consultanță unor branduri renumite precum Toyota, Lexus, AIA, NAB, Westpac și Toshiba, pe cinci continente.

Nu e deloc rău pentru un tip care a renunțat la școală, care habar nu avea ce vrea să facă în viață și care nu stăpânea deloc limba engleză. Acest tip a scris trei cărți vândute într-un număr foarte mare de exemplare și publicate în nouă limbi. A obținut mai multe premii ca speaker, având în spate o carieră de 20 de ani. Dacă ar fi să îl întrebi pe Keith ce i s-a întâmplat și cum a reușit să ajungă de la abandonul școlar la nivelul de expert mondial pe subiectul performanței însoțite de pasiune, răspunsul său ar fi unul simplu: „Am ajuns să fiu pasionat de ceva, mi-am stabilit un obiectiv și am decis să fac primul pas.“

Obiectivul lui Keith este simplu… să ajute oamenii să aibă o viață caracterizată de pasiune. O viață plină de însemnătate, în care să faci doar ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să îi ajuți pe cei din jur. Este autorul unor lecții, instrumente și tehnici pentru cei care vor să evolueze permanent.

www.keithabraham.com

 
 
 

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-162-178-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 264
Autor

Keith Abraham

Numar pagini 264
Scroll