Troler Gorjuss Catch A Falling Star Trolerul Gorjuss Catch A Falling Star este practic un rucsac mare cu trei compartimente cu baza rigida si roti din silicon Compartimentul central este generos cu spatiu special pentru laptop care se inchide cu velcro si un buzunar interioe care se inchide cu fermoar Buzunarul frontal este prevazut cu buzunare si spatii pentru instrumentele de scris Lateral rucsacul are doua buzunare stranse cu
 

Troler Gorjuss Catch A Falling Star 1042GJ03

Cod produs: 0000207148

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Troler Gorjuss Catch A Falling Star

 

    • Trolerul Gorjuss Catch A Falling Star este practic un rucsac mare cu trei compartimente, cu baza rigida si roti din silicon. Compartimentul central este generos cu spatiu special pentru laptop care se inchide cu velcro si un buzunar interioe care se inchide cu fermoar. Buzunarul frontal este prevazut cu buzunare si spatii pentru instrumentele de scris. Lateral rucsacul are doua buzunare stranse cu elastic. Al doilea buzunar fruntal este cu gliter. Toate compartimentele se inchid cu fermoare asortate cromatic.
    • Trolerul Gorjuss Catch A Falling Star dispune de doua manere. Un maner telescopic pentru tragere care se pliaza perfect pe marginea rucsacului atunci cand nu este utilizat. Un maner scurt din textil captusit pentru manevrele curente.
    • Rucsacul are doua bretele captusite reglabile pentru a putea fi purtat in spate. Atunci cand se utiliseaza ca troler, cele doua bretele se pot detasa in partea inferioara utilizand mecanismul din plastic negru, putand fi astfel introduse in mansonul de pe spatele rucsacului pentru a nu incomoda la deplasare.
    • Cheitele fermoarelor sunt in forma de inimioare emailate.
    • Logo-ul Santoro se regaseste pe fata rucsacului confirmand originalitatea
    • Captuseala din interior este in dungi monocrome, nota comuna a produselor Gorjuss.
    • Tesatura rucsacului este in tonuri vibrante cu scliperi discrete aducand o nota vesela produsului.
    • Material : Poliester
    • Dimensiuni: L 34x h 45x l 18cm


Colectie Santoro
Scroll