Troler scoala Gorjuss Friends Walk TogetherTroler scoala Gorjuss Friends Walk Together un mod placut de a-ti purta cartile si caietele la scoala Este ideal pentru orice fetita fan Gorjuss pentru ca pe langa design se mai adauga aspectele utile practice fiind usor de manevrat robust ceea ce concluzioneaza catre rucsac adorabilRucsacul este are
 

Troler scoala Gorjuss Friends Walk Together GR207251

Cod produs: 0000207228

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Troler scoala Gorjuss Friends Walk Together

Troler scoala Gorjuss Friends Walk Together, un mod placut de a-ti purta cartile si caietele la scoala. Este ideal pentru orice fetita fan Gorjuss, pentru ca pe langa design se mai adauga aspectele utile, practice, fiind usor de manevrat, robust, ceea ce concluzioneaza catre rucsac adorabil.

  • Rucsacul este are trei compartimente: unul principal, foarte spatios, dotat cu un spatiu special pentru laptop; unul mai mic, dar destul de incapator si unul aplicat pe partea din fata. Cel din fata mai dispune si de un spatiu destinat pentru pixuri, pentru un mic carnetel si un carlig special pentru chei.  Toate compartimentele se inchid cu fermoar.
  • In lateral exista un buzunar cu plasa pentru sticle si inca unul care se inchide cu fermoar pentru obiecte micute ce doresc a fi pastrate la indemana.
  • Trolerul scoala Gorjuss Friends Walk Together, are maner telescopic, usor de manevrat. Ghiozdanul este incorporat in troler (carucior)
  • Bretelele de pe spatele ghiozdanului, sunt ajustabile pe inaltime si buretate, lucru ce faciliteaza purtarea in spate cu comoditate. Rucsacul dispune si de un maner ideal pentru transportul in mana. Rucsacul mai dispune si de un sistem de protejare a rotilor cand bretelele sunt folosite.
  • Logo-ul Santoro London este inscriptionat pe o placuta metalica in stil vintage, extrem de eleganta, in partea de sus a rucsacului.
  • Material – poliester
  • Dimensiuni – 44 x 30 x 14 cm
  • Greutate: 1785 g

Colectie Santoro
Scroll